Pages

29 Aralık 2011 Perşembe

Çeyiz Alışverişi:)

Çeyiz alışverişine ilk olarak Barcelona'da resmi olarak başlamıştım:) Türkiye'de bulamayacağım ürünleri valiz sınırımı aşmadan almaya çalışmıştım. Ve çeyiz alışverişine bu hafta hız kazandırmış durumdayım:) Mudodaki 3 al 2 öde kampanyası, Bernardo'daki 2. ürüne %50 indirim kampanyası kaçırılacak fırsatlar değil tabi:) En çok beğendiğim kıymetlilerimi sizede göstermek istedim, bakalım beğenecekmisiniz:)
Vintage desenli banyo takımı Taç'dan
 Gri aşçıbaşı minik el mikseri, daha doğrusu yumurta çırpıcı da diyebiliriz:) Beyaz aşçı ise süt köpürtücü:) Bu şirin aşçılar Mudo'dan


 Mini kek kalıpları, İstoç'da bir çeyiz mağazasından.. Ben onları pilavı şekilli olarak çıkarmak içinde kullanıcam inş:)
 Veee benim olmazsa olmazlarım kelebekler:)) Kelebeğin hertürlüsünü heryerde seviyorum:) Servis tabağı,kahvaltılık,çerezlik nasıl istersem öyle kullanabileceğim kelebek tabaklarım Mudo'dan:)

Cath Kidston Türkiye'ye gelmelisiiiin:)

Bu güzellikleri gördükçe Cath Kidston'ın bir an önce Türkiye'ye gelmesini istiyorum. Şunların tatlılığına bakarmısınız ya:)) Ben evlenmeden gelsede çeyizlik alsam bunları:) Duy sesimi Cath Kidston:) Gelmiceksen eğer ben sana gelicem; acilen İngiltereye gidilmeli:))











Country Tarz Mobilya

Masko'da country tarzı mobilyaların en güzel örneklerini beyazev mobilyada bulabilirsiniz:) Ben öncelikle internet sayfalarındaki modellere bayılmıştım, sonra mağazalarında canlı canlı görünce gerçekten mükemmel olduklarını gördüm. Tabiki gene tek bir kusuru var, uçuk fiyatları.. Örnek vermek gerekirse sadece yatak odaları 10 bin tl  malesef.





28 Aralık 2011 Çarşamba

Tepe Home ve İkea'dan Seçmeceler:)

Son günlerde zamanımın çoğunu mobilya mağazaları,çeyiz mağazaları, avmler, bernardolar karacalar mudolar gezerek geçiriyorum:) Bunların çoğunda bayıldığım şeyler oluyor.. Çeyiz alışverişine başlamış biri olarak her birinden alınacak çok güzel parçalar buluyorum:) Yemek takımlarını yada hertürlü mutfak eşyasını ucuza nerden nasıl alırım, kalitelisini nerden bulurum gibi soruların hepsinin yanıtlarını öğrenmeme rağmen country tarzındaki beğendiğim mobilyaların hesaplısına henüz rastlamış değilim.Sizlerden gelecek tavsiyelere açığım:) Tepe home'a ait olan şu aşağıda görmüş olduğunuz takımın sadece masa ve sandalyeleri 7bin tl'cik mesela:(



Bu yatak odası 13 bin tl gene tepe home'da.





Ve İkea'da gözüme çarpanlar:)














Bu kadar gezdikten sonra İsveç Köfteleri hakettik ama dimi:) Masamızda da aldığımız kasemiz,kaşıklarımız bize eşlik etti sanki evimizde yemek yemişiz gibi:))


22 Aralık 2011 Perşembe

Nikah-Nişan Reçelleri:)

Son zamanların trendi olan nişan yada nikahlarda dağıtılan bu şirin kavanozlu reçelleri ben ilk gördüğümde resmen bayılmıştım:) Hala da çok sevimli buluyorum:) Kendi ellerinizle hazırladığınız mis gibi ev reçeli, şirin kavanozlar, üzerlerine yazılan tatlı notlar, renkli kurdeleler, tüller hepsi biraraya gelince ortaya böyle samimi hediyelikler çıkmış oluyor:) Kavanoz fiyatlarını şuan için bilmiyorum ama eminönünden ucuza buluncağına eminim, hem hesaplı hemde çok tatlı bu hediyelikleri hazırlamanız için geriye kalan tek şart sevgiyle pişen reçeller ve emekle süslenen kavanozlar:)
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...