Pages

31 Ocak 2012 Salı

Mutfak Köşeleri

Mutfaklarda bu tarz rahat ve işlevsel köşeleri çok beğeniyorum. Bizim mutfağımıza balkonda dahil edilmiş durumda dolayısıyla balkon kısmını bu tarz oturma köşesi haline getirmeyi düşünüyorum:) İlk başta sadece camın önüne pofuduk minderli bank şeklinde düşünmüştüm fakat sonra bu tarz köşe olarak dönmesinin daha uygun olduğunu düşündüm.Bakalım tadilatlar sonucu nasıl olucak:) Bunlarda ilham aldıklarım:)

30 Ocak 2012 Pazartesi

2012 Evlilik Hazırlıkları Fuarı

Haftalardır beklediğim fuar kapılarını 3 şubatta açıyor artık:) Buaralar bin parçaya bölünmüş durumdayım. Bir yandan çeyiz alışverişi bir yandan düğün mekanı arayışı ki en zoru da bu, bir yandan da ev tadilatı mutfak banyo fayans kapı pencere seçimleri derken evden sabah çıkıp akşam yorgunluktan ölüyo vaziyette dönüyorum:) Bu zorlu süreçte her şeyin bir arada bulunduğu bu fuar ilaç gibi gelicek diye düşünüyorum:) Dün Bernardodan alışverişimiz sonucunda birsürü fuar davetiyesine kavuştuk:) Ki siz davetiyenizi online olarak 'da temin edebilirsiniz:) 
 Bu fuarı gezmeden evlenmeyin diyebilecek kadar iddialılar, bakalım haftasonu görücez artık inş:) Fuar açılışında özel gelinlik defilesi olucakmış, açılıştan sonraki günde Cemil İpekçi 2012 gelinlik defilesi yapılacakmış, aynı zamanda çeşitli firmaların indirimleri kampanyaları olucakmış. Örneğin Bernardo 100tl'lik hediye çeki vericekmiş, mekan olarak da iletişime geçtiğim Byotell fuara gidenlere %25 indirim yapıcakmış bunlar sadece benim duyduklarım:)
Katılımcı listesine de buradan ulaşabilirsiniz:)

26 Ocak 2012 Perşembe

Son çeyizler:)


 Bernardo'dan bayılarak aldığım romantik tepsim;
 Kırmızı cam kaşıklarıma uysun diye Markafoniden baya uyguna aldığım Gürallar çay setim; 
 Yılbaşı fuarından aldığım çiçek baharatlığım en son çeyize eklenen parçalar oldular:)

Vintage Desenli Porselenler:)

Klasik desenlerden bir türlü hoşlanamadım gitti:) Hal böyle olunca heryerde farklı, vintage desenli porselen arayışına giriyorum:) İlk olarak Bernardo'da beğendiğim rose garden modeli kalbimi çalmıştı:) Bu takımın çay setini alıp yanına da reçelliklerini ekleyip kahvaltı takımı haline getirmeyi düşünüyordum. Fakat Bernardo'nun indirimini bir anda bitirmesiyle, fiyatı çok uçuk olduğu için vazgeçmiş bulundum.
Bernardo Rose Garden Çay seti: 245 tl

Rose Garden'dan vazgeçince kahvaltı takımı arayışım devam etmiş bulundu. Migrosta bu inanılmaz güzel fincan ve tabaklarla karşılaştım:) Kendileriyle ilk bakışta aşk yaşasakta sadece fincanları ve pasta tabakları olduğu ve gene fiyatı uygun olmadığı için bundanda vazgeçmiş bulundum.


Daha sonra English Home'un internet sitesinde beğendiğim takımı yakından göriyim inceliyim istedim fakat mağazalarında olmadığını öğrendim. Gerçi merkezde varmış telefonumu bıraktım eğer temin edebilirlerse arıyacaklar:) English Home'da da şöyle bir sıkıntı var. 6 kişilik herşeyi dahil olan bir takımları yok malesef. 2 kişilik çay seti olarak geçiyor bu takım fincan ve tabağı var. Yani kahvaltılık koyabilceğim tabakları yok. Uzun lafın kısası bunu da çok beğenmeme rağmen vazgeçmek zorunda kaldım:)


Pekii bu kadar şeyden sonra ben kahvaltı takımı aldım mı? Evet:) Bernardo'nun Trendyoldaki kampanyasında gördüğüm bu takımı aldım:) Trendyolda gördükten sonra hemen gidip mağazada bakmak istedim, mağaza fiyatının 299 tl Trendyol fiyatının ise 199 tl olduğunu görünce tabiki de mantıklı olanın online olarak almanın olduğuna karar verdim. Yakından inceledim ve çok beğendim:) Sonrada gelip trendyoldan indirim çekimide kullanarak 180 tl ye almış oldum:)

 
Kahvaltı takımım Trendyol tarafından en yakın zamanda elime ulaşır inşallah:)) Gerçeği burda göründüğünden daha güzel bence:)



23 Ocak 2012 Pazartesi

Mutfak Modelleri

Bu aralar mutfak modelleriyle haşır neşir durumdayım:) Meğer ne zor işlermiş bunlar:)  Seçim yapmak, yaptığın seçime göre hayalinde canlandırdığını bulmak, hadi buldun diyelim birde bütçe hesabı yapmak.. Evin genelinde beyaz rengin hakim olduğu country tarzın hakim olmasını istiyorum:) Yaptığım bütün seçimler hep bu yöndeler:) Fakat gel gelelim bu tarza uygun mutfak bulmak biraz zor bir iş. Eğer istediğim gibi birşey olmazsa modern mutfaklara doğru kayıcam sanırım. Ama onda da beyaz rengin hakim olmasını istiyorum:) 

















Siz neler düşünüyosunuz modern mutfaklardan mı yoksa country tarzı mutfaklardan mı hoşlanıyorsunuz? E tabi evini yenileyenler ya da yeni mutfak yaptıranlardan da fikirler almak isterim nerelere yaptırdınız ne kadara mal ettiniz buyrun anlatın:)

13 Ocak 2012 Cuma

Ben artık...

Bu tatlı önlüğümü takmak;
Bu şeker mi şeker mini el mikserimi kullanmak;

Bu sevimli biber kutularımı mutfağımda görmek; 
Vee bu çorba kaselerimizde çorbalarımızı içmek istiyorum:))
* Herbiri Barcelona Hatırası:)

Gelin saç Modelleri-2

 Baktım ki hergün yüzlerce kişi tarafından gelin saç modelleri postuma tıklanıyor, madem bu kadar istek var o zaman devamını getirmek lazım dedim:)) Buyrun bol bol bakın beğenin ilham alın:) 











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...