Pages

28 Haziran 2012 Perşembe

Nişan Hazırlıkları 2:)

Sözde dağıttığım bu hediyelerden sonra misafirlerimizi nişanda eli boş göndermek olmazdı:) Eminönü alışverişi sonrası bu tatlı şeker kutularını dağıtmakta karar kıldım. Eminönü tam bir kutu cenneti, benim alışveriş yaptığım mağazada da binlerce çeşit arasından seçim yapmak çok zordu gerçekten:) Kutuların renklerine bayılsamda kendi tasarladığım etiketlerin beyaz kutu üzerinde daha hoş duracağını düşündüm. Kutuları düz olarak satın aldım. Ama katlamak çok da zor olmadı, 100 tane kutuyu felaketim haline gelen beylikdüzü trağinde arabada katlıyıverdik:) Kutuların içine pembe tül ve badem şekeri koyduk:) Beyazın sadeliği ile pembe fiyonklar ve nişan etiketlerimiz birleşince ortaya böyle bir görüntü çıktı:) Etiketleride baskı merkezinde özel kesim yaptırarak bastırdım, bana sadece kutuların üzerine yapıştırma işlemi kaldı, onu da kardeş seferberliğiyle hemen halletik:)


Nasıl olmuşlar:)

23 Haziran 2012 Cumartesi

Kimlik kartlı yüzüklerimiz:)

Yüzüklerimizin siparişini verdiğimizi söylemiştim sizlere. İnanılmaz güzel bir kuyumcuya gitmiştik bende bayılmıştım ve kendimi kaybetmiştim yüzüklere bakarken:) Bekliyordum ama bu kadarda güzelini beklemiyordum onlardan, ama beni şaşırtmayı başardılar:) Yüzüklerimizi özel kılıfının içinde garanti belgesiyle beraber teslim aldık. Ama garanti belgesinin üzerinde bizim yüzüklerimizin fotoğrafı var yanında özellikleri falan yazıyor yani yüzüklerimizin de bir kimlik kartı var:)



17 Haziran 2012 Pazar

Nişan Hazırlıkları 1:)

Yakın zamanda nişanım var inşallah:) Gene yakın zamanda düğünümde var:) Her ikisi içinde koşturmacalar bitmek bilmiyor. Nişan için en çok üzerinde durduğumuz şeyler bohçalarımız sanırım:) Bohçaya koyulacak herşeyin aman en güzeli olsun aman kullanacağımız birşey olsun şöyle olsun böyle olsun derken alışverişte harcadığımız süreler bitmek bilmiyor:) Neyseki çoğu gitti azı kaldı:) Bugünde alyanslarımızı seçtik:) Bu konuda akraba torpiliyle, sanırım İstanbul'un en büyük ve en güzel alyansçısına gidip inanılmaz çok seçeneğin arasından seçimimizi yapma şansını yakaladık:) Alyanslarımızı daha sonrada sizinle paylaşırım inş:) Benim alyans konusundaki isteklerim ince, beyaz  ve taşlarının olmasıydı:) Böyle istekleriniz olunca malesef işiniz biraz zor oluyor her yerde aşırı kalın sarılar yok işlemeli yok desenli alyanslar mevcut çünkü. Benim gibi sadelikten yanaysanız işte size birkaç alternatif:) Benimki de buradakilere benziyor ama daha güzeli sanırım:)) 
 Tamturlara bugün biraz aklım kayar gibi oldu ama alyans olarak tamturları pek uygun görmüyorum ben. En azından biraz daha kalınları olursa evlilik yüzüğü olduğu anlaşılır. Onun dışında söz töreni için çok iyi bir seçim olabilir:)

Bu modeli çok beğendim parmağımda, fakat taşlarının kenarları dikenli gibi olduğu için tercih etmedim.

Atasayda bu modeli baya beğenmiştim, fakat tek taşla birlikte takınca arada boşluk kalmasını sevmedim o yüzden elendi:)

Erkekte altına hele ki sarı altına tamamen karşıyım. Mat olanlarda damatlar için çok uygun bence:)
Alyanslarla ilgili bir diğer konuda içine ne yazdırılacağı... Biz isimlerimiz arasına kalp yaptırdık:) Nişan tarihi yazdıran var,düğün tarihini yazdıran hatta kendi aralarında özel anlam taşıyan cümle ya da kelimeleri yazdıranlar bile var. Benim için önemli olan isimlerimizdi:) Arasında bir de kalp olunca mükemmel oldu:)) Nişanlı ve evli okuyucularım merak ediyorum sizlerin yüzüklerinde neler yazıyor:)? 

14 Haziran 2012 Perşembe

Doğumgünü Hediyeleri Çeyizlerim 2:)

Ayılıp bayıldığım bir hediyem daha oldu:)) Herkes beni ne kadar iyi tanımış ama değil mi:))

11 Haziran 2012 Pazartesi

Doğumgünü Hediyeleri Çeyizlerim:)

Evlilik arefesinde olunca doğumgünü hediyeleride çeyize yönelik oluyor tabiki:) İşte bunlarda bayıldığım hediyelerim:) 
Benden haberler ise nişan hazırlıklarım son hızıyla devam ediyor:) Alışveriş kısmı zevkli de olsa bi zamandan sonra çok fazla yorucu ve zahmetli olmaya başladı. Nişan bohçalarını detaylı hazırladığımız ve güzel olması için uğraştığımız için bizi baya zorladı. Yakın zamanda neler aldığımızı neler yaptığımızı sizlerle de paylaşırım:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...