Pages

19 Aralık 2012 Çarşamba

Düğüne dair:)

Evlendim ve üzerinden neredeyse 3 ay geçti bile:))
Bu aylar rüyadamıyım hayalmi bu yaşadıklarım diye düşünerek geçti:) Düğün günü nasıl geçti neler oldu neler bitti hiçbirşey anlayamadım. Çok planlı ve rahat bir şekilde atlattık herşeyi:)
Kuaförüm Hatice Kaşık'a çok erken saatlerde gittik ablamla. Evleneceklere tavsiyem kesinlikle kuaföre az kişiyle gitmeleri. Yanınızda ne kadar çok kişi varsa kafanız o kadar karışıyor ve panikliyorsunuz. Ben ablamla gittiğim için son derece rahattım. Makyajım yapılırken rahat rahat fotoğraf çekildik eğlendik:) Hatice Hanım'ında gelinleri çok rahatlatan bir yapısı var. 
Kuaförden sonra gelin alma merasimini gerçekleştirip fotoğraf çekimi için fotoğrafçımız Özge DS' ile kuzguncukta buluştuk.
Fotoğraf çekimi için mekan arayışında olanlara kesinlikle kuzguncuğu tavsiye ediyorum:) Park bahçe görüntülerindense inanılmaz güzel dekore edilmiş eski tarz evlerin önünde poz vermek bizim için unutulmazdı:) Yoldan geçenlerin katalog çekimi zannetmelerini sağlayacak kadar güzel kareler çıktı ortaya:)

Gelelim detaylara;
Davetiyelerimizi cağaloğlundan seçtik. En sade ve fiyonklu olanı seçtik:)
 Nikah şekerlerimi bizzat kendim yaptım:)

Takı kurdelemize harflerimizi işledim;
 İğnedanlığımızı eminönünden aldık;
 Gelin babetlerim sayesinde bütün gece çok rahattım:)
 Gelin çiçeğim;
Düğünümüz Beykoz Koru Tesislerinin açık mekanında oldu. Şansımıza hava çok güzeldi:)Biz neler olup bittiğini anlayamadan nikah oldu dans ettik pasta kestik ve bittiii:) 
Pastamız;

Balayı için Alanyadaki Adenya Hotelin balayı odasını tercih ettik. Odamız bizim için özel olarak güllerle süslenmişti. Geldiğimiz ilk gün pastamız meyve sepetimiz ve kuruyemiş sepetimiz de getirildi. Otelin genelinden ziyade odamıza herşeyiyle bayıldık:) Jakuzili ve muhteşem manzaralı terası düğün yorgunluğunu atmak için birebirdi:)
Benim için herşeyiyle unutulmaz ve tadı damağımda kalan bir düğün serüveniydi:) Düğün gününüzden geriye elinizde sadece fotoğraflarınız ve videonuz kalıyor. Bende yeni evli olarak her gün her gün fotoğraflara bakıp duygulanıyorum hala:)
Evlilik sürecinde olan herkesin umarım gönlündeki herşey olur:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...