Pages

4 Eylül 2013 Çarşamba

Serap Bekarlığa veda ediyor:)

Sevgili arkadaşım ve yeni blogger arkadaşım Serap için haftasonu çok güzel bir bekarlığa veda partisi gerçekleştirdik. İlk defa yakın arkadaş evlendirmek insanı baya duygulandırıyormuş:) Bizim evliliğimiz bir yılını doldururken benim geçtiğim o zorlu yollardan şimdi Serap geçiyor. Zorlu, heyecanlı ve bir o kadarda tatlı olan bu döneminde unutulmayacak bir anı oldu bekarlığa veda partisi:) 
Hazırlıkların çoğu ablam ve bana ait:) İlk aşama serabı partiden haberdar etmekti. Bunun için davetiyesini becerikli arkadaşım burcuyla organize bir şekilde Seraba ulaştırdık:)
Davetiyemiz ulaştıktan sonra hazırlıklara başladık. Bekarlığa veda soframız işte bu kadar cıvıl cıvıl ve leziz yemeklerle doluydu:)
Soframız ve yemeklerimiz hazır olduktan sonra iş evi süslemeye gelmişti:) 
Misafirlerimizin hepsine partiye özel rozetler hazırladık:)
Oynamaktan yada konuşmaktan karnı acıkanlara abur cubur köşesi:)
 Fotoğraf çekilmek için eğlenceli gözlük, bıyık ve dudaklar:) Çekilen fotoğrafların ne kadar komik olduklarını hayal gücünüze bırakıyorum:)
Ve partiye özel hediye poşetlerimiz:)
 Poşetlerin içinde baskılı sabun, etiket kaplı bonibon, süslü oje ve bileklik vardı:)
Bilekliklerimiz:)

Poşetlerin içindeki hediyelere ilaveten burcudan hepimizi tatlımı tatlı çoraplar ve seraptan çok şirin ayna hediyelerimiz vardı:)
Kirazlı çorabım:)
Serap için hazırladığımız herşeyden sizler içinde tasarlayıp hazırlıyoruz:) Bu tatlı heyecanları yaşarken güzel anılar bırakmak isterseniz,  pempegonlumsende@hotmail.com




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...