Pages

6 Aralık 2011 Salı

Gelin Burcu Kara:)

Burcu Kara'nın evlenmesinin üzerinden çok zaman geçti biliyorum bu yeni bir haber değil ama, ben gördüğüm andan beri gelinliğine, sadeliğine,pembe detaylara ve düğün arabalarına bayılıyorum:) Ve bu pembeli gelinin blogumda olması gerektiğini düşündüğüm için de sizlerle paylaşıyorum:) Makyajı gelinliği, pembe kuşağı ,el çiçeği her şeyi o kadar hoş ki resimlerine baktığımda gördüğüm tek şey çok güzel bir gelin ve mutlulukları oluyor:) Burcu Kara'da beğenmediğim tek şey saçı. Saçı hiç yokmuş gibi bir topuz yapılmış belki biraz saçları önden de gözükseydi daha hoş olabilirdi. Pembe çiçeği ya da kuşağı mı beni bu kadar etkiledi acaba diye düşünüyorum ama yok genel olarak herşeyiyle çok tatlı olduğu için sevdim görüntüsünü:)















9 yorum:

pastaguvercini dedi ki...

aa ben bilmiyordum bunların evli olduğunu,kaçırmışım :) yakışmışlar,detaylarda çok hoş.. ne diyelim allah mesut etsin :) bende beklerim cnm

Adsız dedi ki...

ya ben arabayı daha çok beğendim :)

http://magendiea.blogspot.com/

70s and Today dedi ki...

araba muhteşem! tam senlik bir tema olmuş zaten pembe pembe. =) gelinlik de aklımı çelmedi değil.. =)

70s and Today

Followupfashion dedi ki...

Awww çok şekerler bence,güzel bir çift olmuşlar.Burcu'da çok güzel bir gelin olmuş;)

Unknown dedi ki...

Ben de evlendiklerini duymuştum ancak düğüne ait kareleri ilk kez görüyorum. Çok yakışmışlar birbirlerine, Burcu Kara’nın saf güzelliğini konsepti (nostaljik araba, kuşak gibi) ben de çok beğendim canım :)


BeTwin Us

mavii dedi ki...

merhaba:) blogumma ziyaretiniz için teşekkür ederim sayfanıza gelince şaşırdım bende bilmiyordum kuzeyin bu bayanla evli olduğunu :) pembe detaylar çok güzel ama duvağı ve saçı olmamış cidden aama mühim olan mutlu olmaları sevgiler:)

hayatreceli dedi ki...

çok güzel oldu evet bende çok beğenmiştimm. ama bir buğra gülsoy hastası olaraktan burcu yu tebrik ediyorum:))

Narsistanbul dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tubitos dedi ki...

canım bende mimin var ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...