Pages

28 Aralık 2011 Çarşamba

Tepe Home ve İkea'dan Seçmeceler:)

Son günlerde zamanımın çoğunu mobilya mağazaları,çeyiz mağazaları, avmler, bernardolar karacalar mudolar gezerek geçiriyorum:) Bunların çoğunda bayıldığım şeyler oluyor.. Çeyiz alışverişine başlamış biri olarak her birinden alınacak çok güzel parçalar buluyorum:) Yemek takımlarını yada hertürlü mutfak eşyasını ucuza nerden nasıl alırım, kalitelisini nerden bulurum gibi soruların hepsinin yanıtlarını öğrenmeme rağmen country tarzındaki beğendiğim mobilyaların hesaplısına henüz rastlamış değilim.Sizlerden gelecek tavsiyelere açığım:) Tepe home'a ait olan şu aşağıda görmüş olduğunuz takımın sadece masa ve sandalyeleri 7bin tl'cik mesela:(



Bu yatak odası 13 bin tl gene tepe home'da.





Ve İkea'da gözüme çarpanlar:)














Bu kadar gezdikten sonra İsveç Köfteleri hakettik ama dimi:) Masamızda da aldığımız kasemiz,kaşıklarımız bize eşlik etti sanki evimizde yemek yemişiz gibi:))


13 yorum:

gülümse dedi ki...

ay bütün görüntüler süper yaa.ikea küçücük alanları ne güzel dekore etmiş yaa bayıldım

htchndr dedi ki...

tepe home bilmem ama ben evimin mobilyalrını ikea dan aldım tam benlik genç içi :)memnunum yane...

Asya dedi ki...

Bu Tepe Homedan çiçekli divan bayıldım.

Adsız dedi ki...

seninde aklın benimki gibi beyazda beyaz olsun her yer:) tepe homedaki masa ve sandalyeler cok güzel ama pahalı cidden ya :(
mudo da bu tarz seyler oluo ama fiyat olarak tepe homela aynı sanırım canım

GüzelGül dedi ki...

bence en uygun en güzel mobilyalar ikeada var.Bizimde suan evimizin bir sürü mobilyalarini ikeadan aldik.

Mein Blog/Blogum

pembe mor alg dedi ki...

aşmş kendini tepe home canm ya..gerçekten çok pahlı bende napçam inan bilmiorm

pempe gönlüm sende dedi ki...

gülümse;ikeanın gerçektende küçük evler küçük alanlar için süper fikirleri var. Mimarları özel tasarlıyorlar tabi, bizde onlardan esinleniyoruz:)

haticinpepelası; ikeaya çok güvenemedim canım ben ya sanki çok sağlam değilmiş gibi geldi, ama sen memnunsan içim rahatladı düşünebilirm artık:)

asya;tepe homedakinden dahada güzellerini masko da görebilirsin canım bu kanepelerin:))

magendia;tepe home falan gerçekten abartmış canım ya çok bir işçiliğide olmayan ürünlere inanılmaz fiyatlar koymuş:( ben heryer beyaz olsun istiyorum, ve hep böyle romantik vintage tarz istiyorum:)

guzelgul; ikeada çok güzel şeyler var canım ama benim istediklerime yaklaşsada tam olarak yansıtamıyor:) bakalım en son nereden alcaz:)

pembe mor alg; canım gereksiz pahalı ya resmen ne tuttururlarsa öylesine fiyat koymuşlar.. baya gezip araştırmak lazım:)

mahmur prenses dedi ki...

canım benim ya sana kolay gelsin çok zor gerçekten karar vermek bütçeye uygununu bulmak ama eminim ki bu zevkle evin çok güzel olacak. İkeadan bende birkaç ürün aldım fena degil. kitaplık tarzı şeyleri tercih edebilirsin.

pempe gönlüm sende dedi ki...

mahmur prenses;teşekkürler canım ya gerçekten çok zor hem bütçeye hem zevke uyanını bulmak. çok teşekkür ediyorum zevkimide beğendiğin için çok mutlu oldum:))

Nesrin dedi ki...

Country mobilyalara ben de bayılıyorum, Tepe Home'da az gezmedik, ama çok pahalı olunca mecburen klasik mobilyalardan aldık, çok süslü olmayan mobilyalar seçip aksesuarlar da country tarzı yaratılabilir mesela...

Adsız dedi ki...

Merhaba, country tarzda yatak odası için lütfen benimle irtibata geçin. Yatak odamın fotolarını size göndereyim, modokodan aldık ve fiyatı da makul diğer yerlere oranla....kubrabal87@gmail.com

Petrl dedi ki...

17cideki yatagi begendim ona benzer birseyler almayi düsünüyorum ceyizime insallah :)

Adsız dedi ki...

ah ah bayılıyorum country tarzına

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...