Pages

12 Şubat 2012 Pazar

Çeyizlere Devam:)

Vee Tekrar çeyiz postuyla karşınızdayım:) Her aldığımın fotoğrafını çekip buraya koymanın ne kadar zor olacağını çeyiz düzenler bilir:) Ben sadece klasik parçalar olmayan ve alırken çok çok beğendiğim ya da her yerde rastlanmayacak tarzda olan çeyizleri burda sizlere sergiliyorum:) İşte son aldıklarım pofuduk askılar:) Ben çok seviyodum onları bu kadar güzel desenlisini görünce de aldım hemen:)
Bunlarda düz pembe olanlar:)
Çiçek şeklinde mutfak fırçası Mudo'da ne zamandır almak istediklerim arasındaydı, indirime girince kaçırmadın:)
Eyfel manzaralı cam, kesme standı migrostan inanılmaz komik bir fiyata aldım:) Kasadaki kıza neee 2 liramı diye çıkıştım bile, indirimliymiş:))

19 yorum:

GüzelGül dedi ki...

ayy canim ne güzel seyler almissin yine :) bayiliyorum senin zevkine benimkisine yakin cünkü :) o askilar ne öyle aman allahim nerden aldin canim ??

Mein Blog/Blogum

Pembe Kabuk dedi ki...

Askılar da mı mudodan? Çook zevkle seçilmiş her biri..huzurlu günlerde kullan :)

70s and Today dedi ki...

gül desenine bayılıyorum ya hu! dolayısıyla o pofidik askılar da süper! fakat ben asıl onları sergilediğin cekmecelere baka kaldım =)
ve tabii paris; ohh la laaa! sanırım migrosa koşuyorum =))

70sandtoday.blogspot.com

pempe gönlüm sende dedi ki...

guzelgul; canım ya aynı şeyleri bende senin dekorasyon postlarına baktığımda düşünüyorum:) gerçekten zevklerimiz çok benziyo:) askıları züccaciyeci tarzda bi mağazadan aldım:)

pembe kabuk;yok canım askıları mudodan almadım, ordada vardı ama fiyat ve desen olarak beğenmedim:) bakırköyde bir züccaciyeciden aldım.. çok teşekkür ediyorum:)

pempe gönlüm sende dedi ki...

70s and today; aynen canım ya böyle serpiştirilmiş tarzda olan gül desenli bir şey gördüğüm anda bayılıyorum:) kesme tablasının farklı desenleri de vardı, zevkine göre seçebilirsin:) komidinlerle ilgili şunu söylemek istiyorum yaklaşık 25 yıllık annemin eski yatak odasının komidinleriydi, amaa biz atmadık onları krem rengine boyadık ve mükemmel oldular:))

yeni hayat dedi ki...

ohh mis hepsi:) askıları ben 1 ay kadar önce mudodan aldım 3erli paketler yapmışlardı ve 3 alana 1 bedava kampanyası vardı. 2 paketini seninkiler gibi beyaz üzerine çiçek desenli 1 peketini pembe saten aldım toplamda 15 tl.ydi. Ama 2 gün önce baktım hem o kampanya bitmiş hem de kalanlar hoşuma gitmedi. fırçaya ben de baktım alsam mı almasam mı diye kullanışlı olur mu ki? cam kesme tahtasına da bayıldım migrosta bakılacaklar birikti hemen yarın gideyim en iyisi:)) mutlu günlerde kullan;)

Fulyanna dedi ki...

Bloğunu tesadüfen buldum iyi ki bulmuşum :)
tarzlarımız ve çeyiz düzme merakımız birebir aynı :D
her satırında kendimi okudum hakkaten bu kadar olur yani.
yalnız benim senden bir farkım var benim sefgilim bilem yok ben kendi kendime çeyiz düzüyorum bir çeyiz sapığı edasıyla :D

ben de 2 yıldır bloğumda çeyiz alışverişi paylaşıyorum çıtır çiçek deseni hastası ve country tarza gönül verenlerdenim benim çeyizlere bakmak fikir almak istersen bana da beklerim
http://fulyabozkurt.blogspot.com/search/label/~%C3%87eyiz%20D%C3%BCzmece

senem dedi ki...

bu asklıardan bende almak istiyorum herşey özenli ve düzenli olmalı
ayrıca her aldığını çekmek konusunda hem fikiriz canım :) çok zor oluyor

tubitos dedi ki...

ayy evet bu askılardan ben de alcam al al bitmio zaten :) güle güle kullan canım

sewooo dedi ki...

ama bende istanbul'da yaşamak istiyorum bunları gördükçe:(offff burda hiç orjinal ve güzel şeyler yok.bayıldım süperler.güle güle mutlu günlerde kullan tatlım:)

pempe gönlüm sende dedi ki...

yeni hayat; teşekkürler tatlım:) sende çok uyguna almışsın canım ya ama şu aralar yoktu öyle bir indirim mudoda askılarda malesef.. fırçada bana kullanışlı geldi, lavabo için falan kullanılır alt tarafıda vakumlu yapışkan gibi tezgahda durmasıda rahat olur diye düşündüm:)

fulyanna; ay canım iyiki bulmuşsun iyiki:) gerçekten zevklerimizde çok benzer:) bende senin çeyizi inceledim seni alan yaşadı resmen:)))herşeyi düzmüşsün şimdiden:)

ssdesign; çok zor canım ya uğraşmak, ama genede çoğu şeyi çekiyorum:) aynen dediğin gibi herşey böyle güzel güzel askılarda düzenli mis gibi olmalı:)

tubitos; teşekkürler tatlım:) yok ya bitmezz bitmezz artık ben anladım:))

sewoo; teşekkürler canım:) atla gel bi gün al herşeyi topla dön sonra:))

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

İyi günlerde güle güle kullan canım..

mahmur prenses dedi ki...

çok zevkle alınmış ürünler güle güle iyi günlerde kullan canım.

pempe gönlüm sende dedi ki...

pembesinti; teşekkürler canım:)

mahmur prenses;teşekkür ediyorum tatlım:)

darkolivee dedi ki...

askıların desenine bayıldım, ingiliz romantik akımına bayılırım bende, çok sevdim canım, iyi günlerde kullan

sevgiler

cecilia dedi ki...

cnm ben bile (henüz sözlü nişanlı filan diilim) şimdiden beğendiğim, orjinal şeyleri alıyorum çeyiz niyetine. ilerde evimde kullanırım diye. çok ciciymiş bunlar da güle güle kullan :)

pempe gönlüm sende dedi ki...

cecilia; çok iyi yapıyosun canım:) ben önceden hiç ilgili değildim çeyizmiş mutfak eşyasıymış ama yumurta kapıya dayanınca böyle ne görüyosam alır hale geldim:))

pempe gönlüm sende dedi ki...

darkolive; teşekkür ediyorum:)

KeleBek MisâLi ... dedi ki...

uykum geldi yatmaya gidicem fakat senin bloga takildim cikamiyorum suan :p dur su son postuda okuyayim diyorum yok ard ardina donup donup duruyorum hersey ve hepsi birbirinden guzel, rabbim huzur icinde kullanmayi nasip etsin insallah:)
Rabbim kuracagin yeni yuvanda mutlulugu bereketi eksik etmesin insallah hadii ben gezmeye devaaam :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...