Pages

28 Şubat 2012 Salı

Kozmetik dosyası:)

Her türlü marketin indirimlerini yakından takip eden ben bu hafta da bime gelen ürünlerin yorumlarıyla karşınızdayım:) Bebak acı badem sütünü uzun zamandır denemek istiyordum, duyduğum ve okuduğum yorumlar hep olumlu yöndeydi. Acı badem sütüne olan merakımı bimdeki uygun fiyatıyla da dindirmiş oldum:) İlk izlenimler gerçekten olumlu:) Ben makyaj temizleyicisi olarak genelde kolaya kaçıp temizleme mendillerini kullanırım ama her kullanışımda da içim rahat etmez cildimin tam olarak temizlendiğini hissetmezdim ve bunun yanında birde cildim hassas olduğu için kızarıklıklara yol açardı. Bebak ise hem göz makyajını hem de yüz makyajını çıkarırken yumuşatıyor ve hiçbir kalıntı bırakmadan yüzününüzü tertemiz ve yumuşacık yapıyor:) Benden geçer not aldı, doğal olması da içimi rahatlatıyor:)
Diğer ürün ise dermokil maske... Bu da bimde uygun fiyata deneme amaçlı alındı:) Bir paketi bence iki kullanımlık çünkü gerçekten içinde tek kullanım için fazla ürün var, ziyana gerek yok:) Dermokil maskenin etkilerini göstermesi için haftada 1 yada 2 kez düzenli olarak kullanılması gerekiyormuş dolayısıyla bununla ilgili ancak uzun vadede gerçekçi yorumlar yapılabilir. Henüz bir kez kullanmış biri olarak doğal kil'e göre daha yumuşak bir dokusu var. Sanki kil'in içine birtakım yağlar katılmış gibi hissettim yüzüme uygularken, ki haksızda çıkmadım içinde üzüm çekirdeği yağı varmış:) Aynı zamanda içinde alkol, gül suyu,mentol yeşil çay gibi bir çok şey bulunuyor. Bence bunun yerine aktarlarda satılan kil'in alınıp ılık sütle karıştırılıp tercihe göre içine badem yağı konulup maske haline getirilmesi daha mantıklı:)


Garnier'ın 3 etkili yüz temizleme ürününü de ilk defa deniyorum. Yüzünüzü ıslatıp bir miktar ürünle yıkayadabilirsiniz ya da kuru cilde maske şeklinde uygulayıp kuruduktan sonra yıkayadabilirsiniz. Ben sevdim kendisini:) Yüzünüzü yıkadıktan sonra gözeneklerinizi küçültüp ferahlık fissi bırakıyor. Çok ilginçtirki kokusunu muz salatalık vs o tarz bişeye benzetiyorum yüzümü her yıkarken bu neyin kokusu yaa diyorum:))

Bahsetmek istediğim son ürün ise lens kullananların vazgeçilmezi solüsyon. Solüsyonlarda karşınıza bir çok marka ve birçok fiyat çıkar. Ama en uygununa Cosmo City mağazalarından ulaşabilrsiniz:) 12 liraya satılıyor ve bu fiyata başka yerde bulmanız gerçekten zor:)
Markafoni'nin indirim çeki göndermesini fırsat bilerek maybelline affinitone pudrayıda almış bulunuyorum:) Benim ten makyaj ürünlerim artık rutinleşmiş durumdadır. Affinitone fondöten, pudra ve concealer:) Daha önce burada gösterdiğim pudraya göre affinitone gene daha cazip geldi:) Aslında ikisinide beğendim ama ( ikizler burcuyum gene seçim yapamıyorum:) ) dream mat pudra çok çabuk bitti nasıl oldu anlamadım, affinitone pudrayı daha uzun süre kullanabiliyorum:)
Benden bukadar:) Var mı bunların içinde sizinde kullandıklarınız beğendikleriniz yada beğenmedikleriniz?

12 yorum:

pembe mor alg dedi ki...

canm bende ıslak mendile saldım sırf üşengeçlikten acı bademi denicem ama söz:)

Sihirlitorba dedi ki...

dermokil maskeyi bir kez de ben denemiştim.garnier i şu an kullanıyorum.memnunum...serinin diğer ürünlerini de kullanmayı düşünüyorum ;) bu maybelline affinitone pudrayıda merak etmiyor değilim hani...o zaman sana hemen bir soru sorayım canım ;) bu pudra yağlı ciltler için uygun mudur acaba.bir de içinde talk ve paraben var mı? bilgilendirirsen sevinirim...hepsini güle güle kullan ;)

yeni hayat dedi ki...

ben de ikizler burcuyum bu kararsızlık ne olacak yaa:))ben de affinitone kullanıyorum çok da memnunum zaten her zaman kullanmam hiçbir olumsuz ekisini görmedim. bebak'ı ben de merak ediyorum kaçırmışım bak. ben bimin sıcak su torbası setini bekliyorum bu cuma:D

pempe gönlüm sende dedi ki...

pembe mor alg; canım zaten bunu deneyince kendiliğinden vazgeçiceksin hemen ıslak mendillerden:))

sihirli torba; tercihlerimiz aynı desene canım:)) yağlı ciltler için kesinlikle uygun çünkü affinitone serisi yağ içermiyor, sadece cildinize uyum sağlıyor yani bu soruyu bende sormuştum alırken bu şekilde cevaplanmıştı:) çok üzgünüm ama paraben var malesf içinde:(

yeni hayat;ahh ahh nolcak bu ikizlerin hali bilmiyorum:)) bebak belki bitmemiştir hala olabilir bimlerde:) sıcak su torbasınıda gördüm bende, gelsin bakalım nasılmş cuma görürüz:)

Adsız dedi ki...

Yaaa ben bim'e bunlara bakmak için gidecektim unuttum :/ KAlmış mıdır acep hala, kuşkuluyum.. Ama almak istiyordum onlardan bennn ühhüüü :)

pempe gönlüm sende dedi ki...

nurbetül;bim öyle bir hale geldiki cuma günleri gelen ürünler resmen kapış kapış gidiyor:) ama bazende rağbet görmüyor kalmış olabilir dolaşman lazım canım:)

Özlemden dedi ki...

acı badem sütünü ben kullanıyorum, 2 şişe bitirdim, artık makyaj temizlemek için başka birşey almıyorum, çok memnunum.Garnieri maske olarak kullanmış ve memnun kalmıştım, siyah noktalarım üzerinde belirli bir fark yaratıyor, hatta şuan yine aklıma geldi, uzun zamandır almıyorum elimde başka maskeler var diye.alayım da kullanayım

pempe gönlüm sende dedi ki...

ozax; acı badem sütü benim içinde artık vazgeçilmez olucak sanırım:) garnierın yeni bir ürünü var fırçalı bir yüz temizleme jeli ben onada bayıldım tavsiye ederim:)

Huzur Moda dedi ki...

bebak badem sutu bu hafta bimde indirmde. tavsiye ederim. bende kullanıyorum çünkü.....bloğunuzu beğendım

pempe gönlüm sende dedi ki...

saliha;bende bimden aldım zaten:) indirim kaçmaz:) teşekkür ediyorum:)

DECO☆deniquo dedi ki...

ikizlersin sen de di mi? bu herşeyi açıkladı benim için şu anda, bu bloga niye birden yapıştım, niye boş geçebildiğim bir postun yok anlaşıldı..
acıbadem sütünü annem kullanıyor, yıllardır.. küçüklüğümde onu bol göz makyajlı kocaman gözlü kocaman kirpikli bir kadın olarak hatırlıyorum, artık 68 yaşında, ama hala bol kirpikli ve göz çevresi resmen kırışıksız.. hep acıbadem sütüyle temizler gözlerini (hatta o ilk sürdüğünde pamuğu bi simsiyah oluyor ya göz çevren, o vaziyette beni korkuturdu! :P ) ben de kullanıyorum ve kırışıklık konusunu bilemeyeceğim henüz ama - ;) - acayip güzel kirpik uzatıyor..

pempe gönlüm sende dedi ki...

decodeniquo; yaa iyiki buldun blogumu:) beğenmenede çok sevindim yazdıklarımı:))
annen gözümde türkan şoray gibi canlandı canım:)) ya kırışıklık olayınada çok sevindim, böyle bi artı yönü varsa içim dahada rahatladı:) ben sonradan keşfetmiş biri olarak acıbadem sütünden vazgeçemicem sanırım artık:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...