Pages

1 Şubat 2012 Çarşamba

Modern mi Klasik mi?

Buaralar mutfak modellerine baktığımı buradaki yazımda da anlatmıştım. İlk zamanlar kesinlikle country dışında bir tarz istemememe rağmen şuanda aklım modern mutfaklara da kayar durumda:) İkizler burcu olmanın en zor yani bu işte, kararsızlık:) Bir yerde modern mutfakları görüyorum vayy diyorum çok şık çok güzel, sonra beyaz country mutfakları görüyorum işte diyorum böyle olmalı:) Siz neler düşünüyorsunuz?






17 yorum:

coco-jelly dedi ki...

Ben İtalyan seviyorum canım.salonda mutfakta yatak odasında vs hep modern kullandım.country son yıllarda patlama yapmış durumda.guzeli guzel .klasik alaturkaya kaçmadığı sürece kabulüm.ama klasik bir ev icin daha genciz diye düşünüyorum.vintage tarzı daha cok beğeniyorum.avangart vs bana gelmesin.oturma odamı dekore etmemiştim bir kac parça dısında oda boş.o odaya vintage dokunuslarla Hayat vermeyi düşünüyorum.sende bu tarz bir seyler uygulayabilirsiniz.evinin her yeri klasik ya da modern olacak die bişey yok.ortak karar verin.esim bu isin icin de oldu icin;dokuların ve renklerin uyumlu olması gerektiğini vs öğrendim.renk aksesuar cok önemli.mekanin ışık ,gunes alması büyüklüğü cok önemli.umarim hersey gönlünce olur muah;)

Ayşegül dedi ki...

Ben country tarzını daha çok seviyorum.
Bir gün evi yenilemeye karar verirsem kesinlikle bu tarz olurdu, diye düşünüyorum.
Kararsız bir terazi olarak fikrim heran değişebilir:)

senem dedi ki...

burçdan değil valla değişik modeller gördükçe insanın fikri daha çok değişiyor bende de var o sorun ama bu tarz daha hoş sanki :)

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

ÇOOOK HOOOŞ
NE YEMEK YAPMASI OLUR
:)))))

MERVENİN KIRMIZISI dedi ki...

mutfak modern olsun ama odalar country olsun :)

Adsız dedi ki...

İkizler burcu olmak ne zor değilmi :)) her güzellikten beslenmek istemek kararsızlığımız bu yüzden :)) tavsiyem country tarzı çünkü modern mutfaklar yeni evlenen herkesin yaptırdığı mutfak modeli... farklılık olsun hemde zevkinin inceliğini göstermen açısından country mutfak öneririm :))

İyi günler, Sevgiler :))

Sinem Y.

Gurme Şirine dedi ki...

merhaba, bence mutfak dediğin şirin olmalıdır yani rengarek olmalıdır pembe, lila yada kırmızı ve siyah uyumu da çok güzel olur tabiki tercih sizin şirince günler diliyorum :)))

tubitos dedi ki...

bence modern tatlım ;)

Giz dedi ki...

Kesinlikle country! :) ben bir daha ev döşesem yine country seçerim her şeyi. Modernin de zevki başka kabul ama country'nin içinde yaşarken alınan huzur bambaşka canım ;)

pempe gönlüm sende dedi ki...

coco jelly; seninde dekorasyonunu çok merak ettim canım:) benimde countrydeki korkum alaturkaya kaçan bir modelin karşıma çıkması. Yani benim hayalimdeki country mutfağı mutfakçıların yapamaması ve ortaya alaturka bir görüntü çıkması. bu yüzden country mutfak fikrinden biraz uzaklaşıyorum. sen çok şanslıymışsın eşinle bol bol fikir alışverişi yaparak en doğru kararı verebilirsin:) bakalım bizim evimiz nasıl olucak:)

ays;ah canım bende böyleyim işte her an karar değiştirityorum:)

ssdesignbutik; ya okadar çok model çeşit tarz varki hepsine baktıktan sonra tamamen kafası karışıyor insanın:)

bir kase lezzet; ben zaten istediğim gibi bir mutfağım olursa uzunca bir süre yemekten ziyade oturup seyredicem sanırım mutfağı:))

merveninkırmızısı; sanırım öyle olucak:))

sinem; ah canım hemde nasıl zor:) bir gün öyle bir gün böyle, kendi kendimi yoruyorum resmen kararsızlıktan:) country konusunda haklısın bende istiyorum fakat işte tam istediğim gibi mutfak ortaya çıkarmı diye endişelerim var. çizim yaptırdığımız bir yer, hayalimdeki country mutfağa benzer bir şey ortaya çıkaramadı zaten ondan sonra böyle modern mi olsun diye düşünmeye başladım

gurme şirin; ben dekorasyonda renklerden biraz korkuyorum daha sadelikten yanayım sanırım:)

tubitos; country olsun yazanları okuyorum diyorum ki evet yaa country olsun modern diyenleri okuyorum modern olsun ya diyorum:))) böylede biriyim:)

giz; country tarzı tam olarak yansıtabilecek mobilyacılarla karşılaşamadığım için henüz oyüzden modern mutfak yaptırmak daha az riskli geliyor bana. ama senin mutfağına bakıncada countrynin güzelliğinden alamıyorum kendimi:)

Unknown dedi ki...

Harika bir blog bu canımcım.Bloglovin'den takibimdesin.Kesinlikle Country.O kadar 'Country'ciyim ki aksesuarlarımı bile o yönde seçiyorum :):)

www.ayseguldonmez.blogspot.com
www.gozdeayse.blogspot.com
www.bloglovin.com/blog/1936765/ayseguls-daily-fashion-tips

pempe gönlüm sende dedi ki...

ayşe; teşekkürler canım:) bende fazla fazla country ciyim:) oyüzden evin her yerini böyle dekore edersem fazlamı olur acaba diye modern mutfakmı diye gidip geliyorum, bakalım son karar ne olacak:)

pempe gönlüm sende dedi ki...

ayşe; teşekkürler canım:) bende fazla fazla country ciyim:) oyüzden evin her yerini böyle dekore edersem fazlamı olur acaba diye modern mutfakmı diye gidip geliyorum, bakalım son karar ne olacak:)

Sihirlitorba dedi ki...

kesinlikle beyaz country ;)

pempe gönlüm sende dedi ki...

sihirli torba, :)) bencede ama herşeyiyle uygununu bulmak çok zor:(

new york personal injury lawyers dedi ki...

This article helps me a lot. Nice work!

Bir Ev Hanımı dedi ki...

Country herkesde olmayan iç acici bir tarz.eger farklikik isterseniz ben country derim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...