Pages

24 Şubat 2012 Cuma

Şık Banyolar

Bu aralar ev tadilatlarıyla yoğun bir şekilde ilgilendiğim için ne kadar dekorasyon sitesi varsa onları bulup detaylıca incelemek zorunda kalıyorum:) Bu şekilde milyonlarca yeni fikirler edinip kendi evimiz için uygulanabilecek hale getirebiliyorum gördüklerimi:) Bunun için kullandığım sitelerden en güzeli Houzz.com.. Bu sitede profil oluşturup kendi ideabook yani fikirdefterinizi oluşturabiliyorsunuz. Fotoğraflarına bakmak istediğiniz dekorlarını incelemek istediğiniz odayı seçiyorsunuz karşınıza sayfalar dolusu fotoğraflar çıkıyor, beğendiklerinizi kendi fikirdefterinize ekleyip bir klasör oluşturabiliyorsunuz:) Banyo dekorasyonuyla uğraşmak bu sıralar en çok vaktimi aldığı için karşınızda şık banyo fikirleri:)









6 yorum:

Pembe Kabuk dedi ki...

Canımm kolaylıklar diliyorum sana öncelikle...ben sondan 3. banyoya bayıldımm :) bu arada izleyicim olmuşsun :) beklerim sayfama sık sık :) sevgilerimle...

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

Ya aslında en son fotodaki gibi de yapabilirmişsin..

Unknown dedi ki...

İlk resim, dördüncü resim ve en alttaki resim. Beğendiklerim bunlar. Diğerleri bana kuaför salonlarını çağrıştırdı.

Unknown dedi ki...

Ben de banyoda duvar kağıdı ve ahşap mobilya çok istiyordum ama buhar ve su etkeni sebebi ile kullanışlı olmaz diye korkarak fayans ve kaplama ahşap kullandım. Her biri birbirinden güzel bu karelerin dilerim içine en çok sinen banyoyu yaptırırsın canım :)))

bırtutamkekik dedi ki...

çok güzelleeerr:)
enn güzelleri sizin olsun inşallah..
hayalini kuran herkesin olsun :))

muhabbetle...

pempe gönlüm sende dedi ki...

pembe kabuk; teşekkür ederim canım:) tabiki sık sık uğruyorum:))

şantiyenin gülü; artık karar verildi:)

ehlikeyf; hiç o gözle bakmamıştım canım haklısın:)

be twin us; inşallah canım ya çok sağol:) gerçekten estetik olarak görünen şeylerin çoğu banyoda kullanıışsız olacağı için vazgeçmek gerekiyor malesef..

bir tutam kekik; inşallah canım çok teşekkür ediyorum:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...