Pages

17 Haziran 2012 Pazar

Nişan Hazırlıkları 1:)

Yakın zamanda nişanım var inşallah:) Gene yakın zamanda düğünümde var:) Her ikisi içinde koşturmacalar bitmek bilmiyor. Nişan için en çok üzerinde durduğumuz şeyler bohçalarımız sanırım:) Bohçaya koyulacak herşeyin aman en güzeli olsun aman kullanacağımız birşey olsun şöyle olsun böyle olsun derken alışverişte harcadığımız süreler bitmek bilmiyor:) Neyseki çoğu gitti azı kaldı:) Bugünde alyanslarımızı seçtik:) Bu konuda akraba torpiliyle, sanırım İstanbul'un en büyük ve en güzel alyansçısına gidip inanılmaz çok seçeneğin arasından seçimimizi yapma şansını yakaladık:) Alyanslarımızı daha sonrada sizinle paylaşırım inş:) Benim alyans konusundaki isteklerim ince, beyaz  ve taşlarının olmasıydı:) Böyle istekleriniz olunca malesef işiniz biraz zor oluyor her yerde aşırı kalın sarılar yok işlemeli yok desenli alyanslar mevcut çünkü. Benim gibi sadelikten yanaysanız işte size birkaç alternatif:) Benimki de buradakilere benziyor ama daha güzeli sanırım:)) 
 Tamturlara bugün biraz aklım kayar gibi oldu ama alyans olarak tamturları pek uygun görmüyorum ben. En azından biraz daha kalınları olursa evlilik yüzüğü olduğu anlaşılır. Onun dışında söz töreni için çok iyi bir seçim olabilir:)

Bu modeli çok beğendim parmağımda, fakat taşlarının kenarları dikenli gibi olduğu için tercih etmedim.

Atasayda bu modeli baya beğenmiştim, fakat tek taşla birlikte takınca arada boşluk kalmasını sevmedim o yüzden elendi:)

Erkekte altına hele ki sarı altına tamamen karşıyım. Mat olanlarda damatlar için çok uygun bence:)
Alyanslarla ilgili bir diğer konuda içine ne yazdırılacağı... Biz isimlerimiz arasına kalp yaptırdık:) Nişan tarihi yazdıran var,düğün tarihini yazdıran hatta kendi aralarında özel anlam taşıyan cümle ya da kelimeleri yazdıranlar bile var. Benim için önemli olan isimlerimizdi:) Arasında bir de kalp olunca mükemmel oldu:)) Nişanlı ve evli okuyucularım merak ediyorum sizlerin yüzüklerinde neler yazıyor:)? 

6 yorum:

Begüm Eryıldız dedi ki...

Bizimkinde isimlerimiz arasında sonsuz işareti ve ilk çıkmaya başladığımız tarih yazıyor. Sonuçta bizim için dönüm noktası olan tarih o. Ne nişan ne düğün tarihi o kadar önemli değil. Benim tek taşımın içine bile sevgilim isimlerimizi yazdırmış yine sonsuz işaretiyle:)
Bence de alyans seçimin çok yerinde olmuş biz de sizinki gbi seçtik uğur getirsin inşallah size de:)))

Merve Kuzucu dedi ki...

bizimkinde birbirimizin ismi ve nişan tarihimiz yazıyor. biraz aceleye gelmişti bu konu üstüne pek düşünememiştim o zmnlar:)ama kalp çok iyi fikirmiş

Unknown dedi ki...

çok güzel alyans seçiminiz.Ne güzel düşünmüşsünüz isimlerin arasında kalp.Bizim 8sene önce nişanımız olmuştu.Nişan tarihive isimler yaılmıştı.Klasik işte.Değişik birşeyler hiç aklımıza gelmemişti.

Adsız dedi ki...

biz tarih yazdırmadık. sadece isimlerimizi yazdırdık. benimkinde bir de bir işaret var:)

Unknown dedi ki...

Biz Nişanlımla ikimizde koyu Fenerbahçeliyiz :) yüzükleri aldığımız gün 19.07ydi denk geldi özel olarak seçmedik fenerbahçenin kuruluş yıldönümüydü.Bu nedenle bizde isimlerimizin yanına 19.07.1907 yazdırdık nişanlandığımız tarihi değilde fenerbahçemizin kuruluş yıl dönümünü yazdırdık :)

beyza dedi ki...

çok zevkliymişsin :) bloguna hayran kaldım. başarılar dilerim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...