Pages

20 Temmuz 2012 Cuma

Country Tarz Mobilyalar


Bu aralar işte bu mobilyalarla uğraşyoruz:) Vitrin mi olsun konsol mu olsun beyaz mı olsun krem mi olsun çiçekli kulp mu eskitme kulp mu derken country tarz mobilyanın ustası olduk sanırım:) İstanbul'da bu tarz mobilyaları her yerde bulamasanız da seçenekler baya fazlalaşmış bence. Tepe home bakabilceğiniz ilk adres. Ama çok fiyatlı olması ve bence eski püskü gibi olup çok kullanışlı olmaması negatif yönleri. Masko ve Modoko da da bir çok alternatif var. Biz ikisinide detaylı olarak gezdik inceledik ve ne isteyip istemediğimize böylelikle daha iyi karar verebilmiş olduk. Evimizin ilk mobilyaları salon takımımız oldu:) Biz mobilyalarımız için Çamlıca'daki mobilyacılar çarşısındaki bir mağazayla anlaştık. İnşallah memnun kalırız, sabırsızlıkla bekliyorum hazır olmalarını:)

20 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

tatlım salon takımın hayırlı uğurlu olsun...
bende evlenirken çok dolaşmıştı...
salon yemek takımını ve salon oturma grubunu bizde çamlaca mobilyacılar çarşısından almıştık..
memnun kaldım...
5 yıllık evliyim...
ama 2 yıla kadar eşyalaırımı değiştirmeyi düşünüyorum...
benimkiler koyu renk o zamnalar venge rengi çok modaydı...
ama şimdi beyazlar....
benim gönlüm artık beyazlarda...
beyaz lake takımları çok beğeniyorum...
bu arada hayırlı ramazanlar canım...
kocaman öptüm...
size kolay geldin...

Unknown dedi ki...

Hayırlı olsun canım, çok sevindim gönlüne göre bir yer bulduğuna :) ah diyorum 1 sene geç evlenseydim keşke bir sürü seçenek var şimdi geçen sene çok daha zor bulunuyordu az aramamıştım :/ Güle güle güzel günlerde kullanın eşyalarınızı :))

70s and Today dedi ki...

tatlim hayırlı olsun mutlu günlerde kullan =)) benim de çocukluğumdan beri hayalimdir country tarzı mobilyalar vintage desenli kulplar ah ahh =) seçeneklerin çoğalmasına da pek sevindim bu yüzden umarım ben de evimi kurana kadar her yer böyle vintage dolsun =))
sevgiler..

70sandtoday.blogspot.com

Nurşen Aksoy dedi ki...

Hayırlı olsun,eşyalarının gönlüne göre olmasına sevindim..güle güle kullan,sen eskit..sevgilerle..

begum begum huuu dedi ki...

ay hepsi çok güzeller inşallah bende senin gibi gonlume gore olan mobilyalar bulurum... mutfağı country tarzı yaptırıyoruz masaya ihtiyacımız olucak bunlardan ilham alacağımız kesin:)


begumyagci.blogspot.com

sedaSRC(biçerdiker) dedi ki...

gönlünüze göre olsun inşallah bu renkler çok iç acıcı ;) iyi günlerde kullanın huzurla

tubitos dedi ki...

canim hayirli olsun biz de ilk salon takimini almustik :-)

geldeseydiniyiydi dedi ki...

en üstteki fotoğraflar tepe home çok beğenmiştim cevahir'de fiyatı indirimli 10 bin liraydı.. mobilyalarınız hayırlı olsun ağız tadıyla oturmanızı dilerim :)

Pembe Kabuk dedi ki...

karar vermiş olmana çok sevindim canım...en güzelini seçmişsindir mutlaka :) sabırsızlıkla bekliyorum ev postunu :)

pempe gönlüm sende dedi ki...

gurme şirine;canım çok teşekkür ediyorum:) inşallah bizde memnun kalırız mobilyalarımızdan. değiştirmeyi düşünüyorsan bencede kesinlikle beyazları tercih et:) belki kullanımı diğerlerine göre daha hassas ama o ferahlığı herşeye değer:)

be twin us; canım çok teşekkür ediyorum:) canım sende aramışsın ama en güzellerinide bulmuşsun sonunda:) çok güzel bir evin var maşallah:)

70sandtoday;çok teşekkür ediyorum canım:) bizim mobilyalar falan herşey bu tarzda oluyor:) bittikten sonra bizim gibi bu tarza bayılanlara baya yardımımım dokunabilir artık:)

nurşen aksoy;çok teşekkür ediyorum:)

begum; bizimde mutfak country tarzı oldu:) seninkinide çok merak ettim canım:) inşallah herşey gönlüne göre olur seninde:)

seda; çok teşekkür ediyorum:) beyazın ferahlığı hiçbişeyde yok gerçekten:)

tubitos;teşekkürler canım:) salon takımından sonra hepsi daha kolay ilerliyor sanırım:)

gelseydiniyiydi; evet canım aynen öyle 10binlerde bide indirimlisi yani:) biz çok daha uyguna aldık ve daha kaliteli olduğunu düşünüyorum:)

pembekabuk; çok teşekkürler canım:)) eve daha çook var sanırım:)

yeni hayat dedi ki...

ne güzeeell gönlünüze göre olanını bulmuşsunuz hayırlı olsun canım mutlu mutlu kullanın inşallah;) biz de çok arada kaldık modern bir takım mı yoksa country mi diye, amerikan mutfak salonumuza country hiç uymayacaktı:(( kendi evimizi yaptırdığımızda istiyorum ben de bakalım...ferah ferah çok güzel bir evin olacak eminim!

Unknown dedi ki...

country tarz çok tarz bence ;) tepe home seçmemekte isabet etmişsiniz çok soğuk geliyor bana ordaki mobilyalar :p ingiliz tarzı gibi sanki

Hatice dedi ki...

Bayılıyorum country tarz mobilyaya tam gönlüme göre ama gerçekten fiyatları çok pahalı. Mobilyalarının fotoğraflarını sabırsızlıkla bekleyeceğim tabi fiyatlarını da =) Hayırlı olsun şimdiden

bircanın renkli dünyası dedi ki...

ben obılyacıyım ızmırde :D magzada cevız rustık bı takımız var senın ıcın bır post yapayım onu :D

merrapunzel dedi ki...

Benim evimde bu tarz.Evi huzurlu gösterdiğini düşünüyorum..Kulplar konusunda ise benim düşüncem çiçekli seramik gibi olanlardan..Güle güle kullan


merrapunzel.blogspot.com

vintage vignette dedi ki...

harikaaaaa,bayılıyorum böye şöylere.
bloguma da beklerim :)
http://vintage-vignette.blogspot.com/

MERVE dedi ki...

çok yararlı bir post olmuş bu :) zevkiniz benim de zevkime çok benziyo.

archi dedi ki...

merhaba, iyi günlerde kullanın eşyalarınızı. Acaba Çamlıca'da nereden, hangi mağazadan aldığınızı öğrenebilir miyim? Biz de evimiz için country stili biri iç düzenleme düşünüyoruz, yardımcı olursanız çok seviniriz.

pempe gönlüm sende dedi ki...

mobilyalarımızı fetih mobilyacılar çarşısında olan mystil mobilyadan aldık. İnternet adresi: http://www.mayastil.com/

Sitelerinde çok fazla modelleri yok ama şuanda mağazadada çok güzel yatak odası ve yemek odaları var. Bende yakın zamanda kendi evimdekileri paylaşıcam:)

Rüya Akkuş dedi ki...

Sondan ikincintakimin markasininsoyleme sansiniz var mi rica etsem?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...