Pages

29 Ekim 2011 Cumartesi

Gelin şemsiyeleri:)

Düğün fotoğrafları bence bir düğünün en önemli ayrıntısı. Çünkü yıllarca hayali kurulan, inanılmaz emekler harcanarak hazırlanılan o büyük günden elde kalan tek şey fotoğraflar oluyor. Hal böyle olunca da fotoğrafların güzelliği, orjinalliği, romantikliği bir o kadar önem kazanmış oluyor. Düğün fotoğraflarında vintage ve romantik bir tema tercih edenler için şemsiyeler çok güzel bir fikir olarak karşımıza çıkıyor. Gerek renklileri, gerekse beyaz ama süslü dantelli olanları gelinin eline çok yakışıyor:) Hele ki düğününüz sonbahar ya da kış mevsimindeyse bence şemsiye olmazsa olmaz haline geliyor:)

















6 yorum:

GüzelGül dedi ki...

ayyy semsiyelere bayilirim :) benimde böyle firfirli(8.resim) gibi semsiyelerim var cokkk seviyorum yagmur yagsada kullansam diyorum hep:)) ve böyle bir gelin ´dantelli semsiye almistim dügüne giderken eski türk kadinlar gibi semsiyemle elimde eldivenlerimle gitmistim :DDDD ne yapiyim cok seviyorum semsiyeleri cok güzel bir post yapmissin aklima bir outfit getirdin :)))
http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

hera dedi ki...

yerlere kadar duvağı olan şemsiyeye bayıldımmm

gülümse dedi ki...

dantelli tüllü fırfırlı olanlar çok güzelmişşş

pempe gönlüm sende dedi ki...

guzelgul; merak ettim canım senin şemsiyeleride ya:) ayrıca o halini görmeliyim ya süper fikir çok güzel olmuşssndur kesin:))

hera;duvağa hiç gerek kalmamış zaten onun sayesinde:)

gülümse; evet bencede:) normal hayatta bile böle kokoş kokoş dolaşası geliyo insanın:)

Zülal Ateş dedi ki...

Canım hepsi birbirinden güzel :) bu dügün fotoğrafı olayı artık asmıs durumda,ben de her yerde ne goruyorsam aklımın bı kosesıne yazıyorum kendım ıcın cunku sahane fıkırler oluyor kı bu da onlardan bırı bence ve hıc aklıma gelmemıstı oysa kı ne guzel semsıyeler varmıs cok begendım, elıne saglık :)

pempe gönlüm sende dedi ki...

zulalateş; canım aynen bende senin gibiyim:) ilginç bir şey gördüğüm anda hemen kaydediyorum, yurtdışında bizden de çok aşmışlar artık. o kadar güzel şeyler var ki nasıl bir tema istersen onun üzerinde binlerce romantik yada eğlenceli fikir var:)Bu sadece bir tanesi:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...