Pages

3 Ekim 2011 Pazartesi

Mucizeyi Kadınlar Yaratır.. mı acaba:)

Sarah Jessica Parker hayranlığımdan dolayı gittim sadece itiraf ediyorum:) Çok birşey beklemedim, zaten beklenmezde böyle bir konudan.. Ama SJP'ın mulberry çantası olsun:), kendi zarafeti olsun izletti işte bu filmi:) Filmin konusu;

Kate Reddy kariyerinin zirvesinde, 9 farklı ülkenin işlerini yürüten bir finans uzmanıdır. Evli ve iki çocuk annesi olan Kate evin geçimini, çocuklarının bakımını üstlenmiştir. Fakat geceleri uyuyamadığını, sürekli evde ve işte yapması gerekenleri kafasında kurduğunu fark edince, kendisine çok yüklendiğini, ne kadar koşuştursa dahi güzel şeyleri yaşamak için geç kaldığını anlar.Günümüz dünyasında çalışan modern annelerin, ev-iş-özel hayat üçgeninde bölünmesini mizahi bir dille ele alan komedinin başrollerini Sex and the City 'nin yıldızı, Sarah Jessica Parker, Greg Kinnear, Pierce Brosnan paylaşıyor.

Filmde kendimi en yakın bulduğum anlar SJP'ın kafasında listeler yapıp uyuyamadığı anlardı:) Tıpkı ben:) Kafamda listeler yaptığım yetmiyor, not defterlerini telefonumun ajandasını yeri geldiğinde masamı elimi bile yapmam gerekenleri unutmamak herşeyi kontrol altına almak için oluşturduğum listeler dolduruyor:) 
Söz hazırlıklarını detaylı yazmıştım, sözdeki listelerimi görseniz inanamazsınız:) Misafirler, yemekler alıncaklar yapılcaklar gidilecek yerler....:) Sonu gelmeyen listeler:) Hayatım boyunca böyle oldum, okulda, evde,işte heryerde herşeyi eksiksiz yapmak mükemmel olma çabaları..Ve artık öyle bir duruma geldim ki listenin checkleri tamamlanmadıkça içim rahat etmiyor,huzursuz oluyorum.Ama genede seviyorum düzeni,düzenli olmayı:)Kafamda bile herşey düzenli olsun istiyorum, planlı programlı, listeli:) Neyse filme geri dönelim:) Çalışan annenin yaşadığı sıkıntıları yakından görebiliyoruz. Çocukların en önemli anlarında yanlarında bulunamamak, yanlarında olamadığınız için araya mesafe girmesi, yada çocukların size cephe alması.. İnce bir ayrımda gidip gelen başarılı iş kadını ama annelikte tökezleyen Kate'in hayatına tanıklık etmiş oluyorsunuz:) Orta hali SJP hatrına izlenebilecek bir film:) Birde tabi filmin isminin türkçeleştirme sorunu var. Böyle alakasız isimleri nerden buluyolar anlamıyorum. Filmin orjinali I don't know how she does it'ken bir bakıyoruz ki Mucizeyi kadınlar yaratır oluveriyor:) Detaycıyım işte takılıyorum:) Sarah Jessica Parker filmde böyleydi, bunları giydi buyrunuz bakınız:)





Bu kombinin aynısını yapmak isterseniz toplamda 1579 poundu gözden çıkarmanız gerekli:) Fiyatalara buradan ulaşabilirsiniz..





6 yorum:

gülümse dedi ki...

fragmanını çok beğenmiştim:)))

GüzelGül dedi ki...

aaaa SJP hayrani olarak bu filmi bende izlemeliyim :))

Şirince Tatlar dedi ki...

çok şeker bi kadın:))çantasna bayıldım:)

Ayse dedi ki...

Merhaba cnm :) Ben almanyadan Ayse! Moda sayfami coktan belli kurdum ama malesef hic fazla türk okuyucum yok. Böyle herkeze yaza yaza inshallah türklerde benim sayfami okur. Eger beni takip edersen, gercekten Cooook sevinirim ve mutluluk duyarim. kocaman öptm.:))))

Sevgilerle, Ayse

thebeadayse.blogspot.com

<3

Unknown dedi ki...

Ben de vizyona gelişini gördüm ancak fırsat bulamadım. SJP’nin sempatik havası filmlerde hoş oluyor vakit bulursam izleyeceğim :) ayrıca basit görününe kombininin ederini duyunca da bir vaay dedim içimden :/


BeTwin Us

aycakzc dedi ki...

bayılıyorum bu kadına :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...