Pages

15 Nisan 2012 Pazar

Neler Okudum?-2

Son zamanlarda sıkıntıdan kendimi okumaya verdim sanırım. Okuyarak biraz olsun sıkıntılardan yada aklımda sorulardan uzaklaşabiliyorum. Son zamanların popüler kitapları olan Küçük Mucizeler Dükkanı ve Bir Yumak Mutluluk'u şiddetle tavsiye ediyorum:) Aslında şuan burada gördüğünüz kitapların hepsini tavsiye ediyorum çünkü hepsini çok severek, beğenerek ve etkilenerek okudum ben:) Bir yumak mutluluk'taki imla yada basım hatalarının fazla olması canımı sıksa da bunun yazardan değilde işte bizim Türklerin dikkatsizliğinden kaynaklandığı apaçık ortadaydı. Tam olarak devam kitapları olmasada Küçük Mucizeler Dükkanı'nı okumadan Bir yumak Mutluluğu okumayın derim ben:) Sırayla gittiğinizde gerçektende kendinizi çok fazla kaptırıp karakterlerle beraber yaşıyorsunuz:)


Mürvet Sarıyıldızın ilk olarak İki Cami Arasında Aşk'ından çok etkilenmiştim. Mimar Sinan'ın Mihrimah Sultan'a olan aşkını tadına doyumsuz bir roman olarak kaleme almış yazar. Bu kitaba olan beğenimle aynı tarzda olan Taç Mahal'i inşa ettiren aşkıda okumak istedim yazarın kaleminden onu da beğensem de ilk kitaptaki o tadı damağında kalma hissine çok da ulaşamadım:)
Ve Elif Şafak:) Her zamanki gibi takdir ettim:) Elif Şafak'ın kaleminden çıkan herşey güzel olmak zorunda mı acaba:) Heyecanla, sabırsızlıkla okudum İskender'i. Beklediğimden daha güzel buldum:)
Siz neler düşünüyorsunuz? Var mı aralarında okuduklarınız, benim gibi düşündükleriniz? Bu aralar ne okusam diye düşünüyorsanız benden ufak tavsiye olsun bu kitaplar:)

10 yorum:

biraydamasalı dedi ki...

küçük mucizeler dükkanı ve iskenderi bende okudum.küçük mucizeler dükkanında kendimden birşeyler bulduğum için çok beğendim ve bir yumak mutluluğuda sıraya aldım.
iskender ise herkezin okuması gereken bir kitap bence.elimden bırakmak istemedim.
bu arada bloğunuzu severek takipteyim sevgiler:))

merrapunzel dedi ki...

küçük mucizeler dükkanını sevmeyen bir ben mi varım acaba? çünkü çok beğenmedim çok klasik bi konu gibi geldi bana ..ama iki cami arasında aşkı not ettim onu okumak istiyorum..:)

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

ben ne zaman okuycam bunları ?? ayrıca sen ansı vakit buluyosn maaşallah diyorum :)

Bir Yumak Mutluluk dedi ki...

Küçük Mucizeler Dükkanı ve Bir Yumak Mutluluk okumaya değer kitaplar gerçekten.Üçüncü kitabıda çıktı 'Bahçemde Yeşeren Umutlar' okumanı tavsiye ederim canım.İki Cami Arasındaki Aşka da en yakın zamanda başlayacağım.Kitap önerilerin için teşekkürler sevgiler..

pempe gönlüm sende dedi ki...

biraydamasalı; çok teşekkür ederim öncelikle:) her zaman beklerim:) küçük mucizeler dükkanıda bir yumak mutlulukda da herkesden bir parça var sanırım:)

merra; kitap okumak gerçekten zevk meselesi:) çok ilginç bir konu yok bencede, ama yazarın anlatımı, dili ve kendimi içinde hissetmem benim beğenmemi sağladı:) iki cami arasında aşkı kesinlikle tavsiye ediyorum bir çırpıda bitiyor zaten:)

şantiyenin gülü, ne zaman istersen ozaman okursun:) ben senin erkenden yatmıyorumki kızım:) gündüz okula git akşam dersaneye sonra gel ders çalış gecede kitap oku işte bir günüm:))

bir yumak mutluluk; bende zaten bahçemde yeşeren umutları inanılmaz merak ediyorum en yakın zamanda okumak istiyorum:)

Hatice dedi ki...

Burada Küçük Mucizeler Dükkanı'nı görünce çok sevindim. Zira tavsiyelerinize gerçekten önem veriyorum =) Bugün okulda kitapçının önünde bir türlü karar veremedim alsam mı almasam mı diye arada kalmıştım. O zaman yarın alma vaktidir, karar verildi. Teşekkürler :D

pempe gönlüm sende dedi ki...

hatice; canım çok teşekkür ediyorum öncelikle:) kesinlikle tavsiye ediyorum ben, umarım sende memnun kalırsın:) okurken beni hatırla:))

sevda s. dedi ki...

Küçük Mucizeler Dükkanını okudum ve çok sevdim Bir Yumak Mutluluk sırada :)

Prensesin Masalı dedi ki...

bende bu kitablari okudum ve cok begendim bu arada bloguna baktimda bir kac ortak yönümüz var cok sevdim blogunu sevgiler bende Prensesin Masalina beklerim :)

http://prensesin-masali.blogspot.de/

Adsız dedi ki...

Kucuk Mucizeler dukkani ni okudum ama bir yumak mutlulugu okumadan bahcemde yeseren umutlari almisim. Sizce direk 3. Yu okuyabilir miyim yoksa bir yumak mutlulukla baglantili mi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...