Pages

23 Ocak 2012 Pazartesi

Mutfak Modelleri

Bu aralar mutfak modelleriyle haşır neşir durumdayım:) Meğer ne zor işlermiş bunlar:)  Seçim yapmak, yaptığın seçime göre hayalinde canlandırdığını bulmak, hadi buldun diyelim birde bütçe hesabı yapmak.. Evin genelinde beyaz rengin hakim olduğu country tarzın hakim olmasını istiyorum:) Yaptığım bütün seçimler hep bu yöndeler:) Fakat gel gelelim bu tarza uygun mutfak bulmak biraz zor bir iş. Eğer istediğim gibi birşey olmazsa modern mutfaklara doğru kayıcam sanırım. Ama onda da beyaz rengin hakim olmasını istiyorum:) 

















Siz neler düşünüyosunuz modern mutfaklardan mı yoksa country tarzı mutfaklardan mı hoşlanıyorsunuz? E tabi evini yenileyenler ya da yeni mutfak yaptıranlardan da fikirler almak isterim nerelere yaptırdınız ne kadara mal ettiniz buyrun anlatın:)

23 yorum:

eli dedi ki...

harika mutfaklar, hepsi birbirinden güzel. benim mutfagim da beyaz. ikeadan almistik. cok memnunum. blogumda resimlerini görebilirsin.

sevgiler eli

pempe gönlüm sende dedi ki...

eli; ikeayı bende düşünüyorum ve acaba kalitelimidir diye endişelerim vardı memnun olduğunu söylemişsin aklımda tutucam ikeayı ozaman:)

pembe mor alg dedi ki...

ozamn anlatayım pembem..istikbal reginaya yaptırıyorum altı siyah üstü beyaz evine geliolar ölçüleri alıolar bi sürü foto çekimi tabi daha sonra onlar sana modrl çıkarıyor bilg.da çiziolar yani 3 boyutlu sen değiştirmek istedğin yeri değiştiriosun ben değiştrmedm tammamen onların tecrübesine bıraktım senn düşünmedğin o kadar çok şeyi düşünüolarki ocak nerde olmalı vs.şubatın 2.haftası hazırmış.
fiyata gelince 4.5-5 arası ama alıntaşı ve tezgah hariç...kolay gelsn kuzmm

pempe gönlüm sende dedi ki...

pembe mor alg; canımm benim teşekkür ediyorum:))eminim çok güzel olmuştur senin mutfağında güle güle kullanırsın:) 3 boyutlu çizim fikri gerçekten çok güzel bende yeni öğrendim onu henüz hiç çizim yaptırmadık ben sadece benim istediğim tarzda yapabilecek yer arayışındayım ama çizim yapıldıktan sonra daha çok oturur herşey gerçekten:)

pembe mor alg dedi ki...

rca ederim canm bakalım umarım güzel olur..inan çizim yapılmadan önce nasıl olcak nolabilir die düşünmekten kafayı yicektm ama işi bilene bırakmakla en iisini yaptık..sen sadce desene karar veriosun..bide kış sezonu fyat olarak daha avantajlı bi dönem..kolay gelsn size btanemm senn gbi zevkli hatunun mutfağıda emnm mükemmel olacak öptm;)

pempe gönlüm sende dedi ki...

pembe mor algcim ayy ayy şımardım valla:)) teşekkürler tatlım çok naziksin:) bakalım nasıl olacak herşey merak içindeyim heyecanlıyım:)) seninkinide görürüz inşallah en yakın zamanda, sizede kolaylıklar diliyorum canım:)

maviumut dedi ki...

bizde yeni yaptırıyoruz canım,bende postunu yapıcam 3 boyutlu halini. bizimki 5.750 tuttu.mermeri ws içinde.bi tek evyesi yok.oda zaten ucuz birşeymiş
sevgiler.
maviumut88.blogspot.com

pempe gönlüm sende dedi ki...

maviumut; bekliyorum canım postunu hemen yap çok merak ettim:)

maviumut dedi ki...

yaptım bile:)

Grace Happy dedi ki...

beayz olan adalı mutfaklara bayılıyorum

Fazie dedi ki...

harikalar, 1. ve 5. resimdeki mutfaklara bayıldım. büyük ocak ve geniş tezgah gördükçe profesyonel aşçılar gibi yemek yapası geliyor insanın, sade ve kullanışlılıkları da önemli, özellikle lavabonun ve ocağın sol ya da sağ tarafının (bir tarafının ) geniş olmasına dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Kullanış açısından çok rahat olur.ayrıca eğer yemek yapmayı seven biriyseniz, elektrikli teknolojik tezgah üstü ocaklardan tercih etmeyin derim, yemekten çok temizliği ile alakadar olursunuz, ve ateşte pişen yemek gibisi yoktur bence. İnşallah sizin için en güzel mutfağı bulursunuz.

blogumuza bekleriz mylittleshopingworld.blogspot.com

Gözde T S dedi ki...

Tatlım sen nerelerdesin ya :) Özledik... Bence de ikea da istediğin gibi hem country hem sade mutfak bulabilirsin. Mopa mutfakta da country tarzı güzel bir mutfak var ama fiyatları yüksek olabilir. Bende artık evle ilgili konulara başlamak istiyorum. Geç mi kalıyoruz biz yaa :(((

pempe gönlüm sende dedi ki...

grace; ah adalı olanlar için villa mutfağı lazım tabi:)

fazie; ben yemek yapmayı çok severim o yüzden uyarını göz önünde bulunduruyorum kesinlikle:) elektriklileri aslında çok beğeniyorm ama kullanış olarak pek rahat değillermiş. inşallah mutfağımızda istediğim gibi olur:)

gelin adayı; ahh canım bin tane şeyle uğraşyorum işte malum telaşlar:) ikeadan bugün fiyat aldık, çizim yaptırdık 5bin civarı fiyat aldık bakalım karşılaştırıcaz başka yerlerlede:) düğün ne zaman ki yetişirsin merak etme geç kalmazsın senin çeyiz tamam zaten:))

gırla fikir dedi ki...

canım seninle aynı şeyleri düşünüyoruz. bend ebu ara bloğumda mutfak seçimi ve çeyiz konularından bahsediyorum. mafif ahşap neyaz mutfak en büyük hayalim.bir arkadaşım banyo,mutfak tasarımları yapıyor. en pahalı mutfakların masif ahşap olduğunu söyledi :( ama bayılıyorum. modern mutfak istemiyorum. inşallah ikimizde istediğimiz mutfağa kavuşuruz. ben 2013 gelini olacağım için biraz vaktim var gibi :)

http://girlafikir.blogspot.com/

pempe gönlüm sende dedi ki...

gırla fikir; evet canım ya masif ahşaplar diğerlerine göre malesef ki daha pahalı, ama bakalım belki hem zevkimize hemde cebimize göre birşeyler buluruz belki:) senin vaktin varmış araştırmalara son gaz devam ozaman:))

Gözde T S dedi ki...

Canım bizim tarih kesin değil ama yaz sonu olur büyük ihtimalle. Çeyiz tamam ama ev daha büyük sorun. Annemlerden biliyorum mutfak 1 ay sonra hazır derler 2 ay sürer. İnşallah bizlere öyle denk gelmez canım.

pempe gönlüm sende dedi ki...

gelin adayı; evet canım haklısın erken başlamak lazım oyüzden evle ilgili işlere de şansa bırakmamak için. merak etme inşallah en yakın zamanda seninde evin kurulur:))

Mine Ertuğrul dedi ki...

Benim bu tarz bir mutfağım var :D Hem de yerlerimi eski tarz çini karo ile döşettim. Sanıyorum ki blogumda görmüşsündür. İkea'dan aldım, nakliye montaj dahil 5500 tutmuştu.

pempe gönlüm sende dedi ki...

mine; görmezmiyim mutfağın hemen dikkatimi çekti zaten:)) bizde ikeadan fiyat aldık o civarda bir rakam söylediler:) nasıl sen memnunmusun mutfağından?

Adsız dedi ki...

peki kullananlar ahşap tezgahdan memnun mu acaba?

pempe gönlüm sende dedi ki...

benim annem kullanıyor ama pek memnun değil. çok zor olduğunu söylüyor kullanımının, sudan ve ısıdan çok kolay etkileniyormuş

Unknown dedi ki...

Mutfak dediğin şöyle beyaz olur insanın içini açar dimi ama yaa... Hepsine bayıldım..

http://recine-s.blogspot.com/

Tülin dedi ki...

Mutfak dekorasyonunda ahşap tezgahlar daha estetik duruyor ama belli bir süre sonra sıkıntılarıda beraberinde getiriyor. mutfak modelleri seçerken tezgahın mutlaka ahşap olmamasına özen gösterin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...